Onze heldere werkwijze

Voor u een belangrijk deel van uw infrastructurele project uit handen geeft, wilt u natuurlijk zeker weten dat deze in veilige handen is. Binnen Managementbureau Van der Wouden ligt aan de basis van elk traject dan ook een uitgebreid kennismakingsgesprek. "Zo leert u ons eerst kennen en vertellen we u over de vele mogelijkheden voor ondersteuning", vertelt eigenaar Henric van der Wouden.

"Op basis van dit eerste kennismakingsgesprek, kunnen we overgaan tot een vrijblijvend gesprek over uw specifieke wensen, ideeën en doelstellingen", vervolgt Henric. "Daarbij kijken we nuchter en betrokken naar de mogelijkheden om u bij te staan. U bent daarvoor welkom bij ons op kantoor, maar uiteraard komen we ook graag ook naar uw bedrijf."

Helder en inzichtelijk

Aan de hand van de geïnventariseerde wensen brengt Managementbureau Van der Wouden vervolgens een raming, offerte of contractvoorstel uit. "Daarbij werken we - afhankelijk van uw wensen - op basis van gewerkte uren met een afgesproken uurtarief. Of we nemen uw opdracht tegen overeengekomen voorwaarden voor een vast bedrag aan", vertelt Henric. Voor een gedegen ondersteuning van uw werkzaamheden bent u bij Managementbureau Van der Wouden dus aan het juiste adres.

fotofotofoto